به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه سوره دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره دومین فصل از جلسات «دوشنبه‌های نقد‌کتاب سوره» را برگزار می‌کنند. در هشتمین نشست از فصل دوم این برنامه کتاب «تاریخ فلسفه از آغاز تا امروز» نوشته ویلیام ساهاکیان با ترجمه حمیدرضا بسحاق به بحث گذاشته خواهد شد. این کتاب ۲۲ فصل اصلی دارد که عناوین‌شان به ترتیب عبارت است از:«مسأله ماده: فیلسوفان میلتوس»، «مسأله اینهمانی و تغییر: فلسفه‌های متضاد هراکلیتوس و الئاییان»، «مسأله انسان: از سوفیست‌ها تا افلاطون»، «فلسفه نظام‌مند: افلاطون و ارسطو»، «مسأله دین»، «مکتب مدرسی»، «فلسفه رنسانس»، «عقل‌گرایان قاره‌ای»، «تجربه‌گرایان انگلیسی»، «ایده‌آلیسم آلمانی»، «فایده‌گرایی انگلیسی»، «ناتورالیسم تکاملی»، «پوزیتویسم کلاسیک»، «ماتریالیسم دیالکتیک»، «پراگماتیسم»، «ایده‌آلیسم و پرسونالیسم»، «نورئالیسم و رئالیسم انتقادی»، «پوزیتیویسم منطقی»، «فلسفه تحلیلی»، «مکتب نومدرسی و نوتومیسم»، «پدیدارشناسی» و «اگزیستانسیالیسم». در این جلسه فاطمه مصدری به‌ نقد‌کتاب خواهد پرداخت و درباره ویژگی‌های ..

کتاب «تاریخ فلسفه از آغاز تا امروز» روی میز منتقدان

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه سوره دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره دومین فصل از جلسات «دوشنبه‌های نقد‌کتاب سوره» را برگزار می‌کنند.

در هشتمین نشست از فصل دوم این برنامه کتاب «تاریخ فلسفه از آغاز تا امروز» نوشته ویلیام ساهاکیان با ترجمه حمیدرضا بسحاق به بحث گذاشته خواهد شد.

این کتاب ۲۲ فصل اصلی دارد که عناوین‌شان به ترتیب عبارت است از:«مسأله ماده: فیلسوفان میلتوس»، «مسأله اینهمانی و تغییر: فلسفه‌های متضاد هراکلیتوس و الئاییان»، «مسأله انسان: از سوفیست‌ها تا افلاطون»، «فلسفه نظام‌مند: افلاطون و ارسطو»، «مسأله دین»، «مکتب مدرسی»، «فلسفه رنسانس»، «عقل‌گرایان قاره‌ای»، «تجربه‌گرایان انگلیسی»، «ایده‌آلیسم آلمانی»، «فایده‌گرایی انگلیسی»، «ناتورالیسم تکاملی»، «پوزیتویسم کلاسیک»، «ماتریالیسم دیالکتیک»، «پراگماتیسم»، «ایده‌آلیسم و پرسونالیسم»، «نورئالیسم و رئالیسم انتقادی»، «پوزیتیویسم منطقی»، «فلسفه تحلیلی»، «مکتب نومدرسی و نوتومیسم»، «پدیدارشناسی» و «اگزیستانسیالیسم».

در این جلسه فاطمه مصدری به‌ نقد‌کتاب خواهد پرداخت و درباره ویژگی‌های کتاب برای استفاده در بستر آموزشی سخن خواهد گفت.

دبیری نشست را نیز رامتین شهبازی بر عهده دارد.
این نشست دوشنبه 20 دی‌ماه ساعت 18 در آدرس https://sibad.soore.ac.ir/v/show/bookreview برگزار می‌شود و ورود عموم علاقه‌مندان آزاد است.

سلسله نشست‌های «دوشنبه‌های نقد‌کتاب سوره» در راستای اهداف پژوهشی و آموزشی دانشکده هنر دانشگاه سوره متناسب با گروه‌های آموزشی دایر در دانشکده با انتخاب مکتوبات مناسب می‌کوشد تا زمینه‌های گسترش علم و آشنایی دانشجویان را با صاحب‌نظران گسترش دهد.

این نشست‌ها به‌صورت برخط برگزارشده و در فصل اول توانست علاقه‌مندان بسیاری را به خود جلب کند. دوره جدید نیز برای 12 جلسه برنامه‌ریزی‌شده است و حوزه‌هایی همچون ادبیات نمایشی، نمایش، عکاسی، فلسفه و نظریه هنر، انیمیشین، هنر اسلامی، نقاشی و گرافیک را دربر خواهد گرفت.

در هر جلسه برای اینکه علاقه‌مندان فرصت مرور کتاب را داشته باشند کتاب هفته بعد معرفی و از پوستر آن رونمایی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *