«ولایت‌پذیری» حضرت فاطمه الزهرا (س) سرمشق زندگی است

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حاج احمد چینی از «پیر غلامان اهل‌بیت و مداح پیشکسوت» در گفتگو با خبرنگار سازمان تبلیغات اسلامی، حضرت فاطمه الزهرا علی‌ها السلام را «افتخار تمام ائمه علیهم السلام» می‌داند و ولایت‌پذیری و حمایت ایشان از امام خود «امیرالمؤمنین» علیه‌السلام را زبانزد خاص و عام اعلام می‌کند و می‌گوید: «شک نکنید که نقش فاطمه الزهرا علی‌ها السلام در حمایت از امام خود امیرالمؤمنین مثال‌زدنی است چراکه آن حضرت تمام هستی خود را فدای امیرالمؤمنین کرد».
وی ادامه می‌دهد: «حضرت زهرا علی‌ها السلام، امیرالمؤمنین علیه‌السلام را تا پای جان حمایت کرد و ما هم وظیفه‌داریم پای ولایت بایستیم. این در حالی است که باید توجه کنیم خانه‌نشینی حضرت علی علیه‌السلام به این دلیل بوده که مردم «مسئله غدیر» را طبق فرمایش پیامبر صلی‌الله علیه وسلم پیگیری نکردند».
این پیر غلام اهل‌بیت بابیان اینکه باید در برگزاری مراسم فاطمیه، فداکاری، ایثار و ازخودگذشتگی حضرت زهرا علی‌ها السلام برای مردم بیان شود ادامه می‌دهد: «امیدواریم ما هم بتوانیم برای احقاق ولایت و محبت امیرالمؤمنین تا پای جان فداکاری کنیم».
وی با ستایش از جایگاه بی‌بی فاطمه الزهرا علی‌ها السلام می‌گوید: «ائمه اطهار که خودشان مشگل‌گشای عالم هستند هرگاه دچار مشکلی می‌شدند به در خانه مادرشان می‌رفتند و این نشان از بزرگی این حضرت است لذا معتقدم برگزاری مجالس فاطمه الزهرا خیلی مهم است و اگر مصیب‌های حضرت زهرا و خانه‌نشینی امیرالمؤمنین اتفاق نمی‌افتد حتماً کربلایی هم رخ نمی‌داد لذا ما باید فاطمیه را احیا کنیم و اگر فاطمیه احیا شود حتماً حق عزاداری نیز ادا خواهد شد».
به اعتقاد احمد چینی، ریشه تمام عزاداری‌های امام حسین علیه‌السلام برگرفته از عزاداری‌های فاطمه الزهرا است.
وی پیشنهاد می‌کند: «برگزاری مراسم حضرت فاطمه الزهرا علی‌ها السلام نباید منوط به یک یا دو دهه باشد و باید از زمان شهادت تا ولادت ایشان مراسم گرفته شود و طی این ۵۰ روز به بیان حقایق معارف اهل‌بیت و مصائب فاطمه الزهرا پرداخته شود».
این پیر غلام اهل‌بیت به اقوال مختلف در مورد زمان شهادت حضرت فاطمه اشاره می‌کند و می‌افزاید: «در ایران قبل از انقلاب ۱۳ جمادی‌الاول روز شهادت حضرت فاطمه الزهرا تعطیل رسمی بود، اما بعد از انقلاب، روز شهادت آن حضرت به سوم جمادی‌الثانی تغییر کرد هرچند که علمای نجف نیز روی همین تاریخ تأکیددارند».
وی بابیان اینکه هم‌اکنون مزار مبارک حضرت الزهرا به‌صورت دقیق مشخص نیست و امکان زیارت وجود ندارد ابراز امیدواری می‌کند با ظهور امام زمان، مشکل شیعیان نیز در این زمینه حل شود وهمه بتوانند قبر مادر سادات را به‌راحتی زیارت کرده و مزار باشکوهی برای آن حضرت بنا سازند.
این مداح قدیمی در پایان می‌گوید: «خوشبختانه همه جامعه اسلامی ایران پیرو اهل‌بیت و فاطمه الزهرا علیه‌السلام هستند و بانوان ما هم با الگو قرار دادن مکتب فاطمه الزهرا؛ خشنودی آن حضرت را در پیروی از حجاب، رفتارو گفتار کسب کنند».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *