به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این نشست مجازی امروز (چهارشنبه، سوم شهریور ۱۴۰۰) از ساعت ۲۰ با حضور کامیار عابدی، نویسنده و منتقد ادبی در گفت‌وگو با پیام شمس‌الدینی، پژوهشگر برگزار خواهد شد. پخش پیام‌هایی از غلامحسین ‌امیرخانی، اصغر دادبه، فریدون مجلسی، احمد مهدوی‌دامغانی و محمدجعفر یاحقی از بخش‌های دیگر این نشست است. علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از طریق صفحه اینستاگرامی محمدعلی اسلامی ندوشن به نشانی eslaminodoushan@ دنبال کنند. محمدعلی اسلامی ندوشن متولد 1303 در ندوشن یزد است. او دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل از فرانسه است و استاد پیشین دانشگاه تهران، که علاوه بر دروس حقوقی، به تدریس نقد ادبی، سخن‌سنجی و ادبیات تطبیقی نیز می‌پرداخت. اسلامی ندوشن سال‌ها زندگی خود را صرف تحقیق در آثار علمی و ادبی ایران و ترجمه آثار نویسندگان جهان کرده و آثارش به‌صورت کتاب در بیش از 60 جلد در زمینه‌های گوناگون اعم از ادبی، فرهنگی و اجتماعی به چاپ رسیده است. برخی از کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت‌اند از: «ماجرای‌ پایان‌ناپذیر حافظ»، «چهار سخنگوی‌ وجدان‌ ایران»، «تأمّل‌ در حافظ»، «زندگی‌ و..

نشستی برای تولد محمدعلی اسلامی ندوشن

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این نشست مجازی امروز (چهارشنبه، سوم شهریور ۱۴۰۰) از ساعت ۲۰ با حضور کامیار عابدی، نویسنده و منتقد ادبی در گفت‌وگو با پیام شمس‌الدینی، پژوهشگر برگزار خواهد شد.

پخش پیام‌هایی از غلامحسین ‌امیرخانی، اصغر دادبه، فریدون مجلسی، احمد مهدوی‌دامغانی و محمدجعفر یاحقی از بخش‌های دیگر این نشست است.

علاقه‌مندان می‌توانند این نشست را از طریق صفحه اینستاگرامی محمدعلی اسلامی ندوشن به نشانی eslaminodoushan@ دنبال کنند.

محمدعلی اسلامی ندوشن متولد 1303 در ندوشن یزد است. او دانش‌آموخته حقوق بین‌الملل از فرانسه است و استاد پیشین دانشگاه تهران، که علاوه بر دروس حقوقی، به تدریس نقد ادبی، سخن‌سنجی و ادبیات تطبیقی نیز می‌پرداخت. اسلامی ندوشن سال‌ها زندگی خود را صرف تحقیق در آثار علمی و ادبی ایران و ترجمه آثار نویسندگان جهان کرده و آثارش به‌صورت کتاب در بیش از 60 جلد در زمینه‌های گوناگون اعم از ادبی، فرهنگی و اجتماعی به چاپ رسیده است.

برخی از کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت‌اند از: «ماجرای‌ پایان‌ناپذیر حافظ»، «چهار سخنگوی‌ وجدان‌ ایران»، «تأمّل‌ در حافظ»، «زندگی‌ و مرگ‌ پهلوانان‌ در شاهنامه»، «داستان‌ داستان‌ها»، «سرو سایه‌فکن»، «ایران‌ و جهان‌ از نگاه‌ شاهنامه»، «نامه‌ نامور»، «ایران را از یاد نبریم»، «به‌ دنبال‌ سایه ‌همای»، «ذکر مناقب‌ حقوق‌ بشر در جهان‌ سوم»، «سخن‌ها را بشنویم»، «ایران‌ و تنهائیش»، «ایران‌ چه‌ حرفی‌ برای‌ گفتن‌ دارد؟»، «مرزهای‌ ناپیدا»، «شور زندگی‌» (وان گوگ)، «روزها» (سرگذشت – در چهار جلد)، «باغ سبز عشق»، «ابر زمانه‌ و ابر زلف»، «افسانه افسون»، «دیدن‌ دگر آموز، شنیدن‌ دگر آموز»، «جام‌ جهان‌بین» و «آواها و ایماها».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *